Credit nebancar prin telefon

COMPARA OFERTE

SUMA:123
DURATA:123
Arata mai multe oferte

Ce inseamna un credit nebancar prin telefon?

Telefonul a devenit o unealta indispensabila in vietile noastre, asa ca nu este de mirare ca institutiile financiare nebancare au creat acest tip de credit, transformandu-ti astfel telefonul intr-un portofel virtual. Motivul pentru care instiutiile nebancare sunt in masura sa ofere modalitati din ce in ce mai simple de creditare, este ca nu se supun reglementarilor stricte din domeniul bancar. Daca una din institutiile nebancare ar falimenta, acest lucru nu ar pune in pericol sistemul financiar din tara. Marimea lor, cat si statutul juridic special oferit de Banca Nationala Romana, le da ocazia sa ofere clientilor credite mult mai diversificate si rapide, fara discriminari cand vine vorba de salariu, vechime in munca sau istoricul de la Biroul de Credite. Creditele sunt aprobate rapid si mulate pe nevoile clientului iar suportul tehnic este prompt si de ajutor.

IFN-urile iti pun la dispozitie trei modalitati rapide de a obtine creditul online, pe care il poti accesa de la orice dispozotiv conectat la internet (laptop, tableta, telefon, etc), prin telefon sau la sediul firmei. Avantajul creditului nebancar prin telefon este ca inlatura orice urma de birocratie, iar suma dorita este literlamente la o convorbire de cateva minute distanta. Clientii fideli pot opta pentru un imprumut prin SMS, IFN-ul avand deja toate datele necesare pentru acordarea creditului. Sunt companii care ofera credite prin fax, E-mail, Whastup, sau chiar prin retele de socializare.

Care sunt conditiile necesare obtinerii unui credit nebancar prin telefon in 2021?

Daca optezi pentru un credit nebancar prin telefon, este bine sa stii dinainte daca esti eligibil pentru unul. Astfel, convorbirea telefonica va fi mai rapida si nu vor fi nevoie de prea multe precizari din partea angajatului de la suport. Pentru a obtine un credit nebancar prin telefon, trebuie sa ai varsta cuprinsa intre 18-70 de ani (cu precizarea ca unele IFN-uri au limta de varsta intre 19-75 de ani), sa ai un venit constant care sa se incadreze in limitele acceptate de firma respectiva, cetatenie romana si preferabil (dar nu obligatoriu) sa nu figurezi in baza de date a Biroului de Credit ca rau-platnic. Institutiile financiare nebancare mai pun la dispozitia clientului si aplicatii descarcabile atat pe telefon cat si pe desktop, cu ajutorul carora vei avea toate datele necesare creditului si vei putea chiar obtine creditul prin formularul din apilcatie. Conditiile de eligibilitate difera insa de la o institutie la alta, asa ca este bine sa faci un research cat mai atent pentru a descoperi care sunt cele mai bune oferte si cele mai potrivite credite pentru tine. Unele companii tin cont de venitul lunar, facilitand creditul prin telefon doar persoanelor cu venituri medii sau mari. Vechimea in munca este un alt criteriu de eligibilitate pentru IFN-uri, de obicei impunandu-se minim 3 luni de vechime, cu exceptia unora care cer 6 luni de vechime la actualul loc de munca si minim un an in general. Desi majoritatea companiilor sunt extrem de ingaduitoare cand vine vorba de tipurile de venit, sunt si cateva care nu accepta decat venituri de forma salariului si a pensiei.

Ce suma de bani poti imprumuta daca optezi pentru un credit nebancar prin telefon?

Credit nebancar prin telefon

Majoritatea companiilor ofera un plafon minim de 500 de lei si maxim de 1500 de lei, dar daca ai nevoie de sume mai mici sau mai mari, sunt destule dispuse sa ofere un imprumut personalizat. In ceea ce priveste durata medie a rambursarii, aceasta se incadreaza undeva intre 5 zile si 36 de luni (in functie de suma imprumutata), cu precizarea ca durata se poate schimba pe parcursul creditului, avand posibilitatea sa o prelungesti sau s-o platesti anticipat. Exista si firme care iti pun la dispoztiie credite fulger, cu posibilitatea de a returna banii in cateva zile sau chiar in aceasi zi. Dupa cum vezi, posibilitatile sunt nelimitate, nivelul de aceptare este foarte ridicat si singurul dezavantaj major al acestui tip de credit, ca si al altor tipuri de credite rapide nebancare, este dobanda destul de ridicata. Acest lucru este de inteles daca luam in calcul riscurile si perioada scurta de rambursare, dar nu este cazul sa te ambalezi, majoritatea creditelor au costuri moderate. Multe din IFN-uri ofera chiar si dobanda 0% la primul credit nebancar prin telefon. Valoarea DAE (dobanda anuala efectiva) iti va fi comunicata prin telefon, asa ca nu trebuie sa iti faci griji cu privire la transparenta cu care va fi abordat creditul.

Cui ii este destinat creditul nebancar prin telefon cu aprobare rapida?

In principiu, oricarei persoane care se afla intr-un impas financiar si fie nu este eligibil pentru unul bancar, fie nu vrea sa piarda timpul cu teancuri de acte si drumuri la banca. Din pacate, situatii neprevazute pot aparea oricand (reparatii la masina, probleme medicale, amenzi de platit, etc.) si nici unul dintre noi nu este scutit de riscul acesta. Pentru alte tipuri de nevoi mai putin urgente, este de recomandat sa asteptati pana la salariu si sub nici o forma sa nu solicitati un credit daca va aflati in imposibilitatea de a-l returna sau cu scopul returnarii unui alt credit, deoarece riscati sa intrati intr-o bucla de indatorare din care cu greu mai puteti iesi. De altfel, incercati pe cat posibil sa luati fix suma de care aveti nevoie. Asa cum am precizat mai sus, multe din institutiile financiare sunt foarte ingaduitoare cand vine vorba de acordarea creditului, deci responsabilitatea pentru returnare cade pe umerii dumneavoastra. In cazul in care aveti totusi o situatie financiara oarecum stabila, creditul nebancar prin telefon poate fi o solutie extrem de convenabila pentru a rezolva o problema presanta.

vivacredit.ro
credius.ro
telecredit.ro