Credite IFN online

COMPARA OFERTE

SUMA:123
DURATA:123
Arata mai multe oferte

Ce sunt creditele IFN?

imagine cu credit ifn ieftin in 2021

Credit IFN

Atunci cand apare o nevoie de finantare pe termen scurt, cea mai accesibila solutie este un credit IFN. Asemenea bancilor clasice, institutiile financiare nebancare sunt reglementate si controlate de Banca Nationala, dar spre deosebire de acestea, nu se supun unor reguli atat de stricte, fiind in pozitia sa acorde o gama mult mai variata si mai personalizata de servicii. Accest lucru le-a ajutat sa castige teren in fata bancilor, tot mai multi oameni solicitand imprumuturi rapide si mulate pe nevoile fiecaruia. Desi nu sunt o solutie viabila de creditare pe termen lung datorita dobanzilor mari, creditele IFN sunt extrem de convenabile in acele momente in care apare o problema financiara presanta.

Datorita reglementarilor relaxate, IFN-urile au numeroase avantaje in fata bancilor cand vine vorba de un imprumut, printre acestea enumeram: 

Transparenta - Majoritatea Institutiilor financiare nebancare au pentru clientii lor un calculator virtual pentru a calcula suma totala pe care trebuie s-o ramburseze. Spre deosebire de banci, unde mai pot exista clauze ascunse, in cazul unui credit IFN ti se comunica de la inceput atat suma pe care va trebui so rambursezi cat si orice eventuala dobanda penalizatoare.

Accesibilitate - Modul rapid si simplu prin care se acceseaza imprumutul este poate cel mai mare avantaj al creditelor IFN. In unele situatii poti intra in posesia banilor in decurs de cateva ore de la completarea formularului online. Inainte de a alege un credit IFN, este bine sa te asiguri ca ai ales instiutia si creditul cel mai potrivit pentru nevoile tale. Spre exemplu, daca ai nevoie de un credit pe o perioada scurta si esti increzator ca poti rambursa suma intr-un timp foarte scurt, trebuie sa te asiguri ca institutia nu percepe comosion pentru rambursare anticipata. Pe de alta parte, daca ai dubii ca poti rambursa suma la termen, cel mai bine este sa te orientezi spre un IFN cu un cost cat mai mic al prelungirii scadentei.

Flexibilitate - Cand vine vorba de alegerea unui credit IFN, limita e cerul. Institutiile financiare nebancare se inmultesc pe zi ce trece si fiecare incearca sa ofere clientilor servicii cat mai specializate si mai personalizate. Acum nu mai esti obligat sa imprumuti o suma mai mare decat cea de care ai nevoie si sa pierzi ani de zile platind-o. Din atatea obtiuni existente pe piata, cu siguranta vei gasi fix produsul si perioada de rambursare de care ai nevoie.

Conditii relaxate de creditare - Un alt avantaj in fata bancilor il constituie usurinta cu care se acorda aceste tipuri de credite. Institutiile financiare nebancare au in portofoliul lor obtiuni chiar si pentru cei care mai au credite in desfasurare sau au un istoric negativ la Biroul de Credite. Nici venitul lunar nu mai constituie un termen de eligibilitate. Multe IFN-uri sunt dispuse sa acorde credite si celor care au alte venituri in afara celor de natura salariala, cum ar fi sume obtinute din drepturi de autor, freelancing sau dividente. Pe langa aceste surse de venit, exista IFN-uri care accepta inclusiv venituri de tipul sporurilor sau venituri obtinute din diurne si prestarea de ore suplimentare.

Birocratie minima - Daca sunteti familializati cu creditele bancare, probabil stiti deja cat de anevoiasa poate fi procedura de acordare a unui credit. In cazul imprumuturilor IFN, toate acele acte si drumuri la banca sunt reduse la un buletin si un extras de cont sau fluturas de salariu. Conditiile de creditare difera de la o institutie la alta, dar in majorititatea cazurilor trebuie sa dovedesti ca ai intre 18 si 70 de ani, esti cetatean roman si ai o sursa de venit care sa-ti permita sa rambursezi suma. Nu va fi nevoie sa dai explicatii in ceea ce priveste scopul imprumutului, asa cum se intampla in cazul unui imprumut bancar. Esti liber sa-l folosesti cum crezi de cuviinta.

Ce sume poti imprumuta si cat este dobanda?

Asa cum am precizat mai sus, numarul institutiilor financiare nebancare este in permanenta crestere si fiecare incearca sa castige teren oferind o gama cat mai variata si mai avantajoasa de produse. Unele ofera chiar si un plafon minim de 100 de lei pentru a se aigura ca acopera toata cererea, pe cand altele te pot finanta cu pana la 10.000 de lei. Dobanda, desi mai mare ca cea perceputa de banci, nu este una care sa te descurajeze in solicitarea unui imprumut. Pentru a gasi cel mai avantajos tip de impumut pentru nevoile tale, asigura-te ca ai analizat atent ofertele existente pe piata si calculeaza mereu costurile cu ajutorul calculatorului virtual de pe situl IFN-urilor. Daca esti la primul impumut IFN, sunt institutii dispuse sa te finanteze cu 0% dobanda. Ai control complet si asupra perioadei de rambursare, fiind liber sa alegi un credit pe o perioada de 5 ani sau una foarte scurta, chiar si de o zi. Majoritatea IFN-urilor nu percep taxe pentru rambursare anticipata, asa ca poti scapa linistit de un credit pe o perioada mai lunga daca ti-ai rezolvat problemele.

vivacredit.ro
credius.ro
telecredit.ro