Credite Rapide Pentru Restantieri

COMPARA OFERTE

SUMA:123
DURATA:123
Arata mai multe oferte

Ce inseamna un credit rapid pentru restantieri?

A face un credit este o sabie cu doua taisuri: te poate scoate usor din situatii neplacute, iti poate facilita calea spre viitorul la care ai visat, dar daca nu ai o disciplina in ceea ce priveste cheltuielile lunare si nu iti faci un calcul cat mai realist, poti ajunge sa platesti sume care ar fi putut fi folosite mult mai benefic. Pe langa dobanzile penalizatoare mari, dupa 30 de zile de la intarzierea ratei, vei intra in baza de date a biroului de credit ca rau-platnic. In viata nu merge totul ca un ceas elvetian si fie din neglijenta, fie din motive ce nu tin de dumneavoastra puteti ajunge in imposibilitatea de a plati ratele la timp. Multi dintre restantieri au avut ghinionul sa faca imprumuturi inainte de criza, iar cei care au folosit impumutul pentru a cumpara un imobil, s-au trezit cu pretul real de pe piata al acestuia mult mai mic decat valoarea creditului. Daca dintr-un motiv sau altul nu ati reusit sa platiti la timp ratele la credit si aveti nevoie urgenta de bani, solutia este un credit nebancar pentru restantieri.

Cum poti obtine un credit rapid pentru restantieri?

Ca si in cazul creditelor rapide nebancare clasice, creditul pentru restantieri se obtine repede, fara o verificare a restantelor la Biroul de Credite. Restante se sterg de acolo dupa o perioada relativ indelungata, in jur de 5 ani. Multe din insitutiile financiare nebancare s-au specializat pe nisa de credite pentru restantieri, fiind oricand gata sa-ti sara in ajutor. Actele sunt si ele acelasi ca in cazul unui credit rapid clasic: cartea de identitate si un extras de cont pe 30 de zile sau trei luni, de preferat de la aceasi banca la care doresti sa ti se vireze suma. In cazul in care soliciti impumutul online, nu este nevoie de o copie dupa buletin, poti folosi doar datele de pe el pentru a completa cererea. Dupa ce ai rambursat in intregime primu credit pentru restantieri si soliciti un al doilea credit la acelasi IFN, tot ce trebuie sa faci este sa trimiti un SMS de maxim 160 de caractere IFN-ului respectiv si banii iti vor fi virati in cont in cel mai scurt timp.

Ce sume poti imprumuta?

Desi fiecare IFN are un plafon minim si maxim prestabilit, se va lua in calcul atat venitul tau lunar cat si istoricul tau cu ei. Multe dintre ele ofera intre 200 si 2000 de lei, dar sunt si cateva care ofera sume mai mari. Best Credit Finance ofera intre 5000 de ron si 65 000 ron (in functie de venit), Onen are un plafon minim de 1000 de ron si maxim de 10000 de ron, pe cand Happy Credit ofera produse care pot ajunge pana la 225 000 de ron cu garantie imobiliara. Spre deosebire de banci unde se mai practica comisioane de rambursare anticipata, IFN-urile sunt mai mult decat feicite sa le platesti suma in avans, dovedind astfel ca esti un client punctual si de incredere.

Credite rapide pentru restantieri oferite de banci

Mai nou, bancile incearca si ele sa isi faca loc pe aceasta nisa de credite rapide pentru restantieri. Mai mult de atat, daca nu ai restante foarte mari si ai motive foarte bune pentru care ai intarziat cu plata, altele decat fonduri insuficiente, poti fi eligibil pentru un imprumut de tip clasic. Cat despre creditele bancare pentru restantieri, procedurile sunt mai anevoioase decat in cazul celor nebancare, necesitand mult mai multe acte si verificari. Odata ce ai depasit termenul de 30 de zile si ai intrat in evidenta Biroului de credit, va fi foarte greu sa convingi o banca sa iti acorde un imprumut. Desi in general se ia in calcul numarul de rate cu care esti in urma, un factor foarte important este si venitul lunar. Pentru unele banci este mai important daca lucrezi la o firma serioasa si daca venitul lunar este mai mult decat suficient pentru a acoperi rata. Pentru a-ti mari sansele unui credit, este bine sa le comunici in detaliu situatia restantelor, inainte ca acestia sa o verifice la biroul de credite, dand astfel dovada de transparenta. Banca Transilvania este una din putinele banci care nu-ti resping cererea daca figurezi in baza de date cu scor negativ, dar vor lua in calcul toate aspectele enumerate mai sus pentru a se asigura ca esti eligibil. Valoarea impumutului poate ajunge pana la 20,000 de Euro, co o dobanda fixa de 9, 90% daca iti muti salariul la ei si 10,90% in mod obisnuit. In privinta conditiilor de creditare, trebuie sa ai maxim 65 de ani sau 75 daca esti pensionar, minim 3 luni la actualul loc de munca si nici o restanta de la momentul in care ai primit scorul negativ.

Care sunt dobanzile in cazul creditelor nebancare pentru restantieri?

Realitatea este ca un scor negativ la biroul de credite ridica mari semne de intrebare cu privire la rambursarea unui al doilea credit, asa ca dobanda pentru aceste tipuri de imprumut este si ea pe masura riscului. Daca un credit in lei la o banca are o dobanda de 9,9% pe an, o dobanda pentru persoanele rau platnice poate ajunge si la 37% pe an. Vestea buna este ca dobanda n-o sa fie prea usturatoare, datorita sumelor mici si a perioadei scurte de rambursare. Este bine sa folositit foarte responsabil aceasta forma de imprumut, doar in cazuri urgente (reparatii la masina sau la centralal termica, o internare in spital, etc.) si sa evitati tentatia de a impumuta o suma mai mare decat cea de care aveti nevoie.

vivacredit.ro
credius.ro
telecredit.ro