Zece moduri de a face bani in plus

Daca ti-ai propus sa faci ceva bani in plus, poate fi dificil sa iti dai seama singur care lucruri functioneaza si care sunt o pierdere de timp. Noi am facut researchu-ul pentru tine si am gasit zece metode eficiente de a face bani in plus.

1. Testeaza pagini web

Fiecare firma spera ca situ-ul lor este informativ, de ajutor si isi atinge obiectivul principal. Dar daca ceva nu merge, firma trebuie sa stie de ce si multe dintre ele apeleaza la utilizatori ai sitului pentru a le oferi feedback. Esti o persoana care poate stabili cat de accesibil este un site doar petrecand cateva minute pe el? Companii ca UserTesting si Analysia platesc pentru feedbackul tau. Multe dintre ele platesc in jur de 10 dolari pe fiecare test completat.

2. Plimba animale de companie

Daca esti iubitor de animale, poti imbina utilul cu placutul si face cativa bani in plus din plimbatul de caini in parc. Iti poti promova afacerea de dadaca pentru animale de companie pe Facebook sau poti folosi un portal de joburi.

3 Transforma-ti masina intr-un portal de reclame

Aceasta este probabil cea mai pasiva forma de a face bani in plus, fiind o sursa auxiliara de castig care nu iti schimba cu nimic activitatile zilnice. Reclamele si ofertele pentru ele sunt variate si difera in functie de ce masina ai, numarul de kilometri care se parcurg intr-o luna, culoarea masinii, etc. Nu trebuie sa-ti faci griji ca va trebui sa revopsesti masina dupa ce expira campania publicitara, majoritatea reclamelor sunt puse cu un autocolant special care nu afecteaza vopseaua si se indeparteaza usor.

4 Vinde fotografii

Daca obisnuiesti sa faci poze superbe in natura si nu numai si ai un ochi bun pentru asta, poti face bani vanzandu-le. Nu este nevoie sa fi fotograf profesionist, situl Foap te va plati cu 5 dolari pentru fiecare fotografie pe care cineva ti-o cumpara. Singurul dezavantaj este ca nu iti garanteaza nimeni cumpararea pozelor, dar si daca vinzi doar 1, 2, sunt bani facuti pe ceva pe care l-ai facut deja.

5. Condu pentru Uber

O metoda simpla si convenabila de a face bani in plus este sa devi sofer de Uber. Tu esti propriul sef si tu decizi cat si cand doresti sa conduci. Pe langa o activitate usuara pe care o efectuezi si in timpul liber, te alegi si cu cateva conversatii placute si povesti interesante de la clienti. Deci daca ai un weekend liber din cand in cand, il poti petrece conducand prin oras si fiind platit pentru asta.

6. Ofera servicii temporare de bona

O alta metoda usuara de facut bani este aceea de a presta servicii de babysitting pentru cuplurile care au nevoie de o scurta vacanta sau o seara libera in doi. Daca te descurci cu copiii si ai mai avut experienta cu ei, aceasta poate fi solutia pentru tine. Da de veste in grupul tau de prieteni ca esti gata sa le sari in ajutor daca au nevoie de o dadaca, iar in cazul in care nu doresti sa impartasesti asta apropiatilor, poti folosi o firma care pune la dispozitia clientilor dadace temporare, cum ar fi Sweetbabies sau Nannyexpress.

7. Cere o marire de salariu

Desi nu cea mai sigura metoda, n-o sa sti nicodata pana nu intrebi. Programeaza o intalnire cu seful tau si subliniaza toate reusitele si munca depusa in folosul companiei. Nu incerca sa ceri puri si simplu mai multi bani, demonstreaza ca cererea ta este justificata. Daca firma unde lucrezi are programta o zi specifica in an pentru mariri si promovari, afla din timp care este aceea si asigura-te ca faci tot ce poti pana la momentul respectiv.

8. Creaza continut pentru web

Continutul este cel care atrage traficul pe internet. Daca stapanesti bine limba engleza, esti disciplinat si elocvent in exprimare, aceasta ar putea fi solutia pentru tine. Siturile trebuie sa ofere constant continut nou cititorilor si pentru asta sunt mereu in cautare de scriitori. Competitia este destul de acerba, asa ca recomandam sa faci un research atent inainte de a te apuca.

9. Manageriaza pagini de Facebook

Multe firme au nevoie de ajutor pentru a umple profilele de social media cu postari relevente. Daca petreci mult timp pe facbook si ai deja o idee despre ce continut se cauta, managementul de social media este o obtiune ideala. Pe langa cativa bani in plus, este un domeniu care iti poate deschide si cateva usi pe parcurs.

10. Creaza un curs online

Daca esti expert intr-un domeniu, canalizeaza-ti cunostintele intr-un curs online si vinde-l. Aceasta metoda a devenit una foarte populara pentru antreprenori in ultimii ani. Poti opta sa-l postezi pe o platforma gratuita cum ar fi Udemy,Skillshare ,Thinkific sau pentru una cu plata(Teachable, Podia), insa cea gratuita o sa-ti limiteze obtinunile si controlul asupra cursului tau. Iti poti construi si propria platforma pe care mai apoi s-o promovezi, dar este mult mai complicat si mai costisitor.

vivacredit.ro
telecredit.ro
creditfix.ro

Mai multe articole de pe blog:

See all posts